OFERTA PRODUSE

Role medicale


role medicale.jpg
role medicale 5.jpg role medicale 4.jpg role medicale 3.jpg role medicale 2.jpg

”Nicaieri nu e mai bine decat in patul tau.” Un adevar pe care nimic nu il poate contrazice. Numai ca exista uneori si situatii neplacute cand esti nevoit sa dormi in alt pat decat al tau... Ca de exemplu patul de spital. Pe care si altii inaintea ta si-au adus suferinta, si pe care si altii dupa tine si-o vor aduce. Disconfortul de a dormi intr-un pat strain nu tine neaparat de obiectul de mobilier in sine (desi poate fi valabil si acest aspect) cat de faptul ca nu ai igiena de acasa. Nu ai cearceafurile tale, perna ta, patura ta.

O lenjerie de pat, mai cu seama una intens folosita - asa cum se intampla cu cele din spitale – se va uza mai repede. Apoi, o alta problema o mai reprezinta si faptul ca o lenjerie din material textil se poate lesne pata cu diverse produse biologice sau substante folosite in procesul de ingrijire al unui pacient. Iar aceste pete sa se incapataneze sa lase urme in ciuda procesului de curatare. Si cui i-ar placea sa isi petreaca zilele de internare in spital intr-un pat pe a carui lenjerie, chiar daca este curata, inca se mai pot zari urmele unor pete de sange, de exemplu?

Este demonstrat, un pacient va aprecia mai intai curatenia dintr-o unitate sanitara, pentru ca aceasta are primul impact asupra lui. Si va aprecia conditiile de cazare. Pentru asta nu va conta neaparat ca are sau nu televizor in salon si nici daca dispune sau nu de grup sanitar propriu. In fond stie ca spitalul nu este hotel de cinci stele. Dar cu siguranta ca va avea pretentia unui pat cat de cat confortabil si a unei lenjerii curate.

Solutia pentru ca aceasta conditie minima sa fie indeplinita este folosirea de role medicale in loc de cearceafuri din material textil reutilizabile.O propunere demna de luat in seama sunt practicele cearceafuri din hartie, un produs profesional de unica folosinta destinat utilizarii in domeniul medical, in cadrul spitalelor, clinicilor si centrelor de tratament, pentru mentinerea igienei si curateniei, oferind protectie atat pacientului cat si patului. Sunt obtinute din celuloza pura in doua straturi, cu suprafata microreliefata, foarte rezistente la factorii externi. In varianta Premium, aceste consumabile medicale online pot fi gofrate micro-embosate si micro-lipite prin sistemul point-to-point, prezentand si perforatii pentru a facilita ruperea., dispunand de proprietati absorbante deosebite.

Alt tip de role medicale de cearceafuri sunt cele realizate din TNT, material textil netesut, care are in plus si proprietatea de a fi impermeabil. Practice si ergonomice, rolele medicale obtinute din doua straturi de polietilena si hartie laminata sunt rezistente la numerosii factori externi, ceea ce le recomanda si pe ele ca si consumabile medicale online potrivite pentru spitale, clinici si unitati de tratament.

Pentru protectia pacientului dar si a patului in timpul diverselor proceduri medicale, sunt recomandate role de cearceaf impermeabil confectionat din SMS, un material moale netesut care nu provoaca alergii sau iritatii.

Pe site-ul esteto.ro gasiti permanent o gama diversificata de role medicale de cea mai buna calitate, care va vor ajuta sa le oferiti pacientilor conditiile de igiena pe care acestia le asteapta.Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.