OFERTA PRODUSE

Cand pica Black Friday 2021 in Romania


cand-pica-black-friday-2021-in-romania-1635254063891-1.jpg

Fenomenul Black Friday a ajuns in Romania de cativa ani si a devenit popular extrem de rapid, pentru ca foarte multe magazine au oferit si vor oferi in continuare reduceri importante in aceasta zi.

Black Friday vine din Statele Unite ale Americii si desemneaza ziua ce da startul sezonului de cumparaturi de iarna.

Pe ce data este Black Friday in Romania?
In mod normal, Black Friday este programat in Romania pe data de 26 noiembrie, insa, fiecare magazin online isi va alege propria data de incepere a reducerilor. Esteto.ro da startul campaniei de reduceri incepand cu 1 noiembrie 2021, moment in care veti putea incepe sa va bucurati de preturi foarte bune la produse cosmetice si nu numai.

Vinerea Neagra a devenit un simbol al reducerilor si in Romania, foarte multi romani asteptand cu entuziasm aceasta zi pentru a-si cumpara produsele dorite la preturi mult mai bune.

Esteto.ro va da startul reducerilor de Black Friday in data de 1 noiembrie si va avea preturi imbatabile la mii de produse din toate categoriile existente deja pe site.

Black Friday : un eveniment asteptat in Romania
Black Friday este un eveniment foarte asteptat de romani, deoarece isi pot achizitiona produse la preturi considerabil mai mici.

Esteto.ro ofera oferte foarte bune la produsele listate pe site-ul propriu si actualizeaza in permanenta stocurile, pentru a nu ne confrunta cu neplaceri.

Black Friday : reduceri importante pe esteto.ro
Esteto.ro este un magazin online specializat in comercializarea de produse pentru femei. In ultima perioada, acest magazin online si-a largit gama de produse cu Parfumuri, Consumabile Saloane, Consumabile Medicale, Produse Naturiste, Carti, Jucarii, Copii & Bebe, Ceasuri & Bijuterii, Home & Deco, Curatenie & Intretinere si Fashion.

Toate aceste categorii existente pe site-ul esteto.ro vor beneficia de reduceri consistente in perioada Black Friday.

Pregatiri pentru sezonul reducerilor Black Friday
Reducerile de Black Friday au devenit un simbol in Romania, iar foarte multi romani se bazeaza pe ele atunci cand se gandesc la achizitionarea unui produs. Desi, principalul obiectiv in aceasta perioada este pe electrocasnice, nici produsele de ingrijire personala nu putem spune ca sunt neglijate.

Foarte multe femei isi achizitioneaza produse din mediul virtual, datorita comoditatii sau a sigurantei pentru ele si pentru cei din jur. Majoritatea cumparatorilor s-au mutat in online odata cu aparitia pandemiei in Romania.

Comerciantii profita de aceste beneficii si le asigura clientilor produse de calitate la preturi excelente.

Esteto da startul reducerilor de Black Friday
Esteto.ro va da startul reducerilor de Black Friday si le va oferi clientilor produsele pe care si le doresc acum la preturi semnificativ mai mici. Isi vor actualiza in permanenta stocurile si isi vor livra comenzile cu maxima seriozitate.

Conceptul de Black Friday a aparut pentru prima oara in Romania in anul 2011, iar cu timpul acesta a luat amploare. Acum, la 10 ani de la aparitia Black Friday in Romania, putem spune ca este o perioada foarte iubita de oameni, deoarece se pot bucura de produsele preferate si le vor ramane si ceva bani in buzunar.

Prin urmare, aceasta perioada este una benefica atat pentru comercianti, cat si pentru clienti.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.