OFERTA PRODUSE

Ce reduceri pregatim de Black Friday 2021


ce-reduceri-pregatim-de-black-friday-2021-1635255575219-1.jpg

Black Friday sau Vinerea Neagra asa cum este aceasta zi numita de catre romani, debuteaza in luna noiembrie cu reduceri consistente la toate categoriile de produse.

Ce reduceri pregatim de Black Friday 2021
Esteto.ro pregateste o multime de surprize in ceea ce priveste produsele proprii, dar si cele vandute in marketplace de catre comerciantii parteneri cu ocazia Black Friday 2021. Reducerile vor fi aplicate la mii de produse si nu vor avea ca prioritate doar produsele cosmetice. Stocurile au fost imbunatatite considerabil pentru a putea onora in siguranta toate comenzile plasate in aceasta perioada.

Black Friday in Romania
Black Friday a aparut pentru prima data in Romania in anul 2011 si s-a dezvoltat foarte tare in ultimii ani. La 10 ani de la aparitia fenomenului in tara noastra, putem spune ca aceasta perioada este una foarte aglomerata, dar si foarte profitabila si multumitoare pentru comercianti.

Introdus initial de magazinele internationale cu reprezentante in Romania, Vinerea Neagra a demonstrat ca este un concept de succes inca de la primele aparitii pe piata, astfel incat pana in 2014 lista de magazine participante ajunsese deja la 150.

Spre deosebire de formatul clasic din Statele Unite, in Romania multe lanturi de magazine aleg un format prelungit in care promotiile Black Friday sunt valabile pentru intreg weekendul si uneori chiar pentru intreaga saptamana.

Esteto.ro pregateste reduceri semnificative de Black Friday
Esteto.ro este un magazin online specializat in comercializarea de produse pentru femei. In ultima perioada, acest magazin online si-a largit gama de produse cu Parfumuri, Consumabile Saloane, Consumabile Medicale, Produse Naturiste, Carti, Jucarii, Copii & Bebe, Ceasuri & Bijuterii, Home & Deco, Curatenie & Intretinere si Fashion.

Esteto.ro pregateste reduceri semnificative de Black Friday. Acest magazin nu se axeaza doar pe micsorarea preturilor la produse cosmetice, ei vor viza toate categoriile de produse existe in acest moment pe site.

De ce sa astepti Black Friday pentru cumparaturi
Este adevarat ca si Esteto, ca si multe alte magazine ofera reduceri pe tot parcursul anului. Insa, daca nu esti pe faza, nu vei putea cumpara produsul pe care ti-l doresti, deoarece e posibil sa se epuizeze rapid. Punctul forte al Black Friday este ca pe langa reducerile consistente pe care comerciantii le fac, acestia se si pregatesc cu extra-stocuri pentru a evita situatiile in care nu se pot onora comenzi. De asemenea, in aceasta perioada veti gasi reduceri pentru mult mai multe produse decat veti gasi in timpul anului.

Esteto.ro da startul reducerilor de Black Friday
Magazinul online esteto.ro va da startul reducerilor de Black Friday incepand cu data de 1 noiembrie, cand veti putea alege ce va doriti la un pret imbatabil. Va veti bucura de produse reduse, fara sa fie necesar sa stati la coada la usa magazinului. De aceea, magazinele online au multiple beneficii. Poti alege produsul preferat din confortul casei tale, din autobuz sau din orice alt loc publica. Nu esti nevoit sa pierzi timpul in magazin si sa te supere aglomeratia.

Reducerile de Black Friday pe esteto.ro sunt pe punctul de a incepe. Fii cu ochii pe site pentru a descoperi intreaga oferta de produse!

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.