OFERTA PRODUSE

Black Friday Romania 2021: ce surprize te asteapta


black-friday-romania-2021-ce-surprize-te-asteapta-1635316840813-1.jpg

Black Friday este unul dintre cele mai asteptate momente din an cu reduceri semnificative la mii de produse. Reducerile Black Friday sunt aici, la foarte multe produse din toate categoriile.

Ziua de Black Friday sau Vinerea Neagra in Romania marcheaza inceputul perioadei de cumparaturi asociata sarbatorilor de iarna.

De unde provine numele de Black Friday
Termenul „Black Friday” a aparut inca din anii ’60, semnificand ziua cumparaturilor pentru celebrarea sarbatorilor de iarna. In SUA, Black Friday este celebrat la sfarsitul lunii noiembrie, cand multe companii ofera zile libere angajatilor lor. Totodataa, adjectivul „black”- negru face referire la magazinele, care treceau in aceasta perioada de la „rosu” la „negru”, in organizarea contabila, efectuata manual. In acest proces, contabilii marcau cu cerneala rosie pierderile pe care le aveau magazinele, iar cu negru profiturile inregistrate.

Black Friday se desfasoara in ultimii ani mai ales in mediul online. Astfel, persoanele ce doresc sa se bucure de reduceri isi pot comanda rapid si in siguranta produsele favorite, nefiind necesara imbulzeala in magazine.

Black Friday 2021: ce surprize te asteapta
Esteto.ro da startul reducerilor de Black Friday incepand cu 1 noiembrie si ti-a pregatit o multime de surprize. Reduceri semnificative la mii de produse din toate categoriile existente pe site - Produse cosmetice, Parfumuri, Consumabile Saloane, Consumabile Medicale, Produse Naturiste, Carti, Jucarii, Copii & Bebe, Ceasuri si Bijuterii, Home & Deco, Curatenie si Intretinere, Fashion. De asemenea, esteto.ro a pregatit un stoc considerabil de produse, ce va sustine efectuarea comenzilor pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Esteto.ro actualizeaza stocurile constant, avand drept scop onorarea tuturor comenzilor inregistrate, pentru a nu se confrunta cu lipsa de stoc.

Black Friday a debutat in Romania in anul 2011
Black Friday s-a facut cunoscut si in Romania in anul 2011. Numarul romanilor care au auzit de evenimentul anului in comertul romanesc a ajunsese, in 2015, la un procent de 71% in randul persoanelor din esantionul evaluat. Conform unei evaluari, cei mai fideli clienti ai Black Friday ar fi barbatii si tinerii (intre 24 si 34 de ani).

La primul Black Friday din Romania mediul online a fost blocat, acest eveniment fiind unul dintre principalele momente in care cumparaturile online au cunoscut un adevarat notorietatea.

Cat cheltuie romanii de Black Friday
In 2020, romanii au cheltuit de Black Friday, cu 200 de lei mai mult fata de anul anterior. Astfel, valoarea cosului mediu a sarit de 700 de lei.

Chiar daca ca reducerile sunt tentante este bine sa iti faci faci un buget fix inainte. Asadar, inainte de a incepe cumparaturile mult asteptate, stabileste-ti un buget pe care esti dispus sa il acorzi pentru Black Friday 2021.

Black Friday este un eveniment de notorietate in Romania, unde oamenii isi pot achizitiona produse la preturi imbatabile. Esteto.ro este unul dintre comerciantii care pun la bataie preturi foarte bune la produsele pe care le au active pe site.

Alege produsul care iti face cu ochiul de pe esteto.ro, iar de Black Friday il poti cumpara la un pret considerabil mai mic.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.