OFERTA PRODUSE

Reduceri Black Friday 2021 la produse cosmetice


reduceri-black-friday-2021-la-produse-cosmetice-1635319886675-1.jpg

Incep reduceri Black Friday 2021 la produse cosmetice. 1 noiembrie este prima zi in care comerciantul esteto.ro scade preturile la produsele de pe site.

Black Friday este perioada din an in care toti romanii fac achizitii de produse pe care nu si le-au dorit foarte mult, dar poate nu au avut banii necesari. In general femeile asteapta Black Friday pentru a-si achizitiona atat produse cosmetice, cat si alte tipuri de produse necesare pentru confortul propriu.

Reduceri Black Friday 2021 la produse cosmetice
Esteto.ro promite un Black Friday 2021 cu reduceri generoase la produsele cosmetice, produse atat de necesare in rutina de ingrijire a unei doamne. Promotiile vor fi foarte bune, putand sa iti alegi produsele favorite la preturi mici.

Produsele cosmetice sunt si ele in topul preferintelor cumparatorilor, dupa electrocasnice si telefoane. De asemenea, acest tip de produse sunt necesare pentru mentinerea frumusetii si ingrijirii.

Cand a fost organizata prima data Vinerea Neagra
O scurta istorie referitoare la originea numelui „Black Friday” aminteste de un eveniment petrecut in anii ’60, in orasul american Philadelphia, cand o multime de motociclisti, dar si pietoni, au intrat intr-o altercatie cu fortele de ordine ale politiei. De asemenea, a fost formulata ideea conform careia aceasta zi de vineri aminteste de puternica criza economica din anul 1869.

Pregatiri intense pentru Black Friday
Esteto.ro este un magazin online ce se ocupa de comercializarea produselor pentru femei in special, insa nici barbatii nu sunt neglijati. Pe site se gasesc si produse de ingrijire pentru barbati, dar si foarte multe produse din alte categorii precum jucarii, produse naturiste sau parfumuri.

Esteto.ro se pregateste intensiv cu mult timp inainte pentru aceasta perioada din an cu asigurarea stocurilor de produse, cu forta de munca si cu un sistem foarte bine pus la munca.

Ei isi doresc ca produsele sa ajunga la clienti in timp util si in perfecta stare, de aceea depun toate eforturile necesare in acest sens.

Esteto.ro da start reducerilor incepand cu 1 noiembrie
Magazinul online a pregatit foarte multe surprize pentru clientii sai si abia asteapta sa le dea drumul. Asa ca, incepand cu 1 noiembrie veti gasi pe site-ul esteto.ro o multitudine de produse la oferta. Pregatiti-va pentru cea mai buna perioada din an, perioada de reduceri imbatabile.

De asemenea, esteto.ro pune la dispozitie mai multe metode de plata. Puteti alege intre plata ramburs, plata card sau transfer prin ordin de plata.

Primul Black Friday in Romania
Black Friday a avut premiera in Romania in anul 2011. La 10 ani de la aceasta premiera, tot mai multe magazine participa la acest eveniment anual, oferindu-le clientilor o gama mai larga de produse.

In cadrul Black Friday puteti gasi atat electrocasnice la preturi reduse, cat si telefoane, imbracaminte sau produsele cosmetice, importante pentru rutina de zi cu zi a unei femei.

Cat cheltuie romanii de Black Friday
Romanii isi aloca un anumit buget special pentru ziua de Black Friday, cand isi achizitioneaza produse de care au nevoie sau pe care le-au asteptat luni intregi. Prin urmare, un roman va aloca un buget in functie de ceea ce doreste sa cumpere.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.