OFERTA PRODUSE

Va asteapta mii de reduceri Black Friday la cosmetice!


va-asteapta-mii-de-reduceri-black-friday-la-cosmetice-1635323726126-1.jpg

Cosmeticele ocupa un loc fruntas in topul cautarilor in perioada Black Friday. Acestea au un loc de cinste alaturi de electrocasnice si telefoane.

Esteto.ro da drumul reducerilor Black Friday incepand cu 1 noiembrie, avand preturi foarte bune la toate produsele cosmetice listate in platforma.

Esteto.ro va asteapta cu mii de reduceri la cosmetice de Black Friday
Esteto.ro este un magazin online dedicat in special femeilor, avand la vanzare un numar foarte mare de produse cosmetice pentru femei. Acestea asteapta perioada de Black Friday pentru a-si face atat cumparaturi pentru uz propriu, cat si cadouri pentru cei dragi, avand in vedere ca se apropie si perioada sarbatorilor.

Cosmeticele sunt produse de uz zilnic, de ingrijire personala. Esteto.ro ofera o gama larga de produse cosmetice pentru femei, insa, nici barbatii nu sunt neglijati, avand si ei de unde alege.

Black Friday in Romania
Primul Black Friday organizat in Romania a avut loc in luna noiembrie a anului 2011, fiind un eveniment nemaintalnit la noi in tara pana atunci. Incet, incet acesta a luat amploare, iar acum la 10 ani de la primul eveniment de acest gen, tot mai multe magazine ofera reduceri de Black Friday.

Black Friday in magazine online
Desi, Black Friday este dedicat atat magazinelor fizice, cat si celor virtuale, tot mai multi clienti se regasesc in aceasta perioada in online. Trecerea a fost facuta in principiu in perioada pandemiei, cand oamenii nu isi mai puteau face cumparaturile din magazine fizice si au fost nevoiti sa treaca in online.

Aceasta trecere a fost benefica pentru ei, deoarece se bucurau de comoditate si de siguranta, prin urmare, o mare parte dintre clienti au si ramas in online.

Ce este de fapt Black Friday?
Black Friday este o perioada marcata de reduceri, insusita de tara noastra din Statele Unite. Pentru americani Black Friday este sarbatoare a cumparaturilor, popularitatea sa raspandindu-se in intreaga lume. Black Friday are loc vineri, dupa Ziua Recunostintei, sarbatoarea fiind asociata cu discounturi uriase. In fiecare an, Black Friday marcheaza sezonul cumparaturilor de Craciun.

Black Friday isi are originea in criza economica cauzata de Bursa din New York in 1929, cand unii comercianti au organizat o zi intreaga de reduceri pentru clientii lor cu scopul de a-i motiva sa cumpere din nou. Aceasta practica a castigat imediat popularitate, Black Friday devenind unul dintre cele mai importante evenimente comerciale ale anului.

Reducerile pe Esteto.ro incep pe 1 noiembrie
Incepand cu 1 noiembrie, pe esteto.ro se da startul reducerilor de Black Friday atat la produse cosmetice, preferate de toata lumea, cat si la celelalte categorii de produse listate pe site-ul propriu.

Black Friday 2021, ziua cu cele mai mari reduceri din an, se anunta a fi o zi de senzatie, datorita experientei acumulate in fiecare an, atat de magazine cat si de cumparatori.

Esteto.ro s-a pregatit cu mult timp inainte pentru aceasta perioada si promite o experienta placuta in achizitionarea de produse pentru toti clientii sai.

Reducerile la produse sunt de punctul de a fi dezvaluite. Fiti pe faza!

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.