OFERTA PRODUSE

Reduceri Black Friday 2021 la machiaj


reduceri-black-friday-2021-la-machiaj-1635325075775-1.jpg

Incepand cu 1 noiembrie pe Esteto.ro incepe Black Friday 2021, un eveniment asteptat de un an intreg. Black Friday Romania este un moment asteptat atat de catre comercianti, cat si de catre clienti, care se pregatesc cu multe luni inainte.

Reduceri Black Friday 2021 la machiaj
Esteto.ro se ocupa cu comercializarea unor categorii variate de produse, precum Produse Cosmetice, Parfumuri, Consumabile Saloane, Consumabile Medicale, Produse Naturiste, Jucarii Copii & Bebe, Carti, Ceasuri & Bijuterii, Home & Deco, Curatenie si Intretinere, Fashion.

Pentru toate aceste categorii de produse, esteto.ro a pregatit niste preturi imbatabile in perioada Black Friday.

Insa, vom puncta niste reduceri semnificative pentru produsele de machiaj, preferate de majoritatea femeilor din Romania si nu numai. Produsele de machiaj vor fi cu siguranta vanate de catre doamne si domnisoare, deoarece sunt o componenta necesara a procesului de infrumusetare.

Esteto.ro a pregatit reduceri semnificative
Magazinul online a ales sa inceapa perioada de reduceri pe data de 1 noiembrie si sa o mentina o perioada cat mai lunga pentru a satisface nevoile clientilor. Au actualizat stocurile si sunt pregatiti sa ofere o experienta minunata clientilor sai.

Reducerile se aplica pentru toate categoriile de produse existente in site, fara exceptie.

Fenomenul Black Friday : cum a aparut
Black Friday a aparut pentru prima data in Statele Unite ale Americii ca un raspuns la nevoia de cumparare a oamenilor. Black Friday are loc vineri, dupa Ziua Recunostintei, sarbatoarea fiind asociata cu discounturi uriase. In fiecare an, Black Friday marcheaza sezonul cumparaturilor de Craciun.

Black Friday isi are originea in criza economica cauzata de Bursa din New York in 1929, cand unii comercianti au organizat o zi intreaga de reduceri pentru clientii lor cu scopul de a-i motiva sa cumpere din nou. Aceasta practica a castigat imediat popularitate, Black Friday devenind unul dintre cele mai importante evenimente comerciale ale anului.

In Romania a aparut pentru prima data in luna noiembrie a anului 2011 si a fost un eveniment destul de popular, desi, oamenii nu erau obisnuiti cu el.

Black Friday in magazine fizice sau online
Black Friday are loc atat in magazine fizice, cat si in cele in online. Totusi, trebuie sa recunoastem ca desi, reducerile sunt semnificative atat in online, cat si in magazin fizic, majoritatea clientilor aleg sa isi procure produsele online, deoarece intervine comoditatea, dar si siguranta.

In pandemie, foarte multi clienti au migrat in online, deoarece magazinele fizice au fost inchise. Foarte multi dintre clienti au si ramas in online, vrand sa evite aglomeratia din magazine sau cozile interminabile.

Pregatiri pentru Black Friday
Toate magazinele se pregatesc intens pentru Black Friday cu mult timp inainte, deoarece isi doresc sa ofere clientilor o experienta cat mai buna si mai relaxanta.

Esteto.ro a inceput prin actualizarea stocurilor, prin imbunatirea sistemelor si modului de lucru si isi doreste ca oamenii sa nu intampine dificultati in procesul de finalizare a comenzii sau in primirea acesteia.

Esteto.ro se asigura ca produsele vor fi ambalate corespunzator si vor ajunge la clienti in conditii optime.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.