OFERTA PRODUSE

Londa Professional: spuma de par


spuma londa.jpg

Majoritatea femeilor acorda o importanta deosebita ingrijirii parului, intrucat podoaba capilara are o importanta covarsitoare pentru obtinerea unui aspect apreciat de cei din jur. Un par plin de sanatate si de vigoare, rezistent si stralucitor nu va lasa pe nimeni indiferent si veti fi in centrul atentiei oriunde va veti afla.

Pentru a obtine sau intretine un astfel de par, sunt foarte importante produsele pe care le utilizati pentru ingrijirea podoabei capilare. Nu trebuie sa aveti foarte multe astfel de produse, ci mai bine sa detineti cateva care sunt de baza, dar sa fie de calitate.

Printre companiile care creeaza anual noi astfel de produse, bazate pe cele mai recente cercetari in domeniu, se numara Londa, cunoscuta in intreaga lume pentru calitate, inovatie si respect pentru clienti. Dintre toate produsele Londa, va vom prezenta gama de spume de par profesionale.

Londa Professional Dramatize este o spuma profesionala de mare putere, care ii confera volum parului si forma coafurii un timp mai indelungat, de pana la 24 ore.

Prin formula sa hranitoare, special conceputa, Dramatize fortifica firele fine de par si le protejeaza impotriva caldurii aparatelor electrice cum ar fi uscatorul sau placa pentru indreptat podoaba capilara. Mai mult, acest produs deosebit nu incarca si nu ingrasa parul si se indeparteaza rapid si usor, printr-o simpla spalare sau clatire.

Specialistii de la Londa au pus la punct si spuma pentru volum cu fixare foarte puternica, un produs pentru toate tipurile de par, care ajuta la intarirea firelor fine, datorita formulei sale hidratante si bogate in ingrediente benefice. Totodata, acest produs Londa ii confera parului un aspect bogat, cu un volum optim, care dureaza pana la 24 de ore.

Cum se aplica spuma corect

Pentru a obtine o aplicare corecta, agitati bine produsul inainte de utilizare, apoi puneti o cantitate mica in palme si distribuiti spuma pe parul uscat bine cu prosopul in prealabil. La final, stilizati parul cu degetele asa cum doriti sau lasati-l sa se zvante de la sine, fara folosirea uscatorului.

Spuma profesionala Londa pentru radacini si cu fixare puternica dubleaza imediat dupa aplicare volumul parului din zona radacinilor firelor. Acest efect spectaculos se mentine timp de 24 de ore, indiferent de tipul de par pe care se aplica spuma.

Produsul reprezinta o baza excelenta pentru orice coafura cu extra volum si intareste totodata structura firelor de par, asupra carora are un efect puternic de hidratare.

Inainte de utilizare, agitati bine recipientul, apoi pulverizati spuma in zona radacinilor pe parul uscat in prealabil cu prosopul. Pentru rezultate excelente, puteti utiliza uscatorul de par sau sa stilizati normal podoaba capilara.

Compania Londa a lansat pe piata si spuma pentru volum cu fixare puternica, un produs profesional cu o consistenta cremoasa, destinat tuturor tipurilor de par.

Spuma asigura podoabei capilare un look bogat si o fixare de pana la 24 de ore. In plus, protejeaza parul contra caldurii emanate de foen sau de placa de indreptat, nu incarca si nici nu ingrasa parul.

Pentru a obtine bune rezultate, agitati bine recipientul inainte de utilizare, apoi aplicati o cantitate mica in palme si distribuiti spuma pe parul umed. La final, realizati stilizarea parului asa cum doriti si lasati parul sa se zvante de la sine sau folositi foen-ul.


Spuma de par Londa Professional pe Allbeauty.ro:

Spuma Fixare Extra Puternica - Londa Professional Dramatize It Mousse 500 ml: este o spuma profesionala cu fixare extra strong, care ajuta la intarirea parului fin avand o formula bogata si hidratanta si ofera un aspect bogat si cu volum ce dureaza pana la...

Pret Initial: 59 Lei

Pret: 49 Lei

Timp de livrare:

Maxim 5 zile

Spuma Bucle cu Fixare Strong - Londa Professional Curls In Curl Mousse 150 ml: este o spuma profesionala cu fixare puternica, care ofera bucle si onduleuri elastice pana la 24 de ore.Aplicare: agita bine inainte de utilizare. Aplica o cantitate mica in...

Pret Initial: 40 Lei

Pret: 34 Lei

Timp de livrare:

Maxim 5 zile

Spuma cu Fixare Flexibila - Londa Professional Enhance It Mousse 250 ml: este o spuma profesionala care creeaza un aspect bogat, oferind coafurii fixare flexibila si volum ce rezista pana la 24 ore, protejand parul impotriva caldurii.Aplicare: agita bine...

Pret Initial: 42 Lei

Pret: 35 Lei

Timp de livrare:

Maxim 5 zile

Spuma pentru Volum - Londa Professional Impressive Volume Leave In Conditioning Mousse 200 ml: spuma-balsam pentru volum, care nu necesita clatire, ce ofera structura firului fara sa incarce, hidrateaza fibra capilara, ofera instant volum parului fin si...

Pret: 48 Lei

Timp de livrare:

Maxim 5 zile

Spuma cu Fixare Strong - Londa Professional Expand It Mousse 250 ml: este o spuma profesionala cu consistenta cremoasa, care asigura un aspect bogat si fixare de pana la 24 de ore si protejeaza parul impotriva caldurii. Nu incarca sau ingrasa...

Pret Initial: 42 Lei

Pret: 38 Lei

Timp de livrare:

Maxim 5 zile

Spuma pentru Radacini - Londa Professional Lift It Root Mousse 250 ml: este o spuma profesionala pentru radacini cu fixare puternica, ce dubleaza in mod vizibil volumul de la radacina si isi mentine efectul timp de 24 de ore. Intareste structura si ofera...

Pret: 40 Lei

Timp de livrare:

Maxim 5 zile

Spuma Fixare Extra Puternica - Londa Professional Dramatize It Mousse 250 ml: este o spuma profesionala cu fixare extra strong, care ajuta la intarirea parului fin avand o formula bogata si hidratanta si ofera un aspect bogat si cu volum ce dureaza pana la...

Pret Initial: 45 Lei

Pret: 35 Lei

Timp de livrare:

Maxim 5 zile


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.