OFERTA PRODUSE

Limba romana culegere clasa a 2-a - Tudora Pitila, Cleopatra Mihailescu, editura AramisProducator: Aramis

Sectiune: Carti

Categorie: Manuale & Auxiliare scolare

Subcategorie: Culegeri Auxiliare

Cod produs: 119171

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Limba romana culegere clasa a 2-a - Tudora Pitila, Cleopatra Mihailescu, editura Aramis: "Repetitia este mama invataturii"... o afirma cu intelepciune un vechi proverb si o confirma experienta fiecaruia dintre noi. Mai mult decat oricare alta atapa a dezvoltarii individuale, acest proverb trebuie sa-si gaseasca aplicabilitate in scoala.
Din dorinta de a inlesni efortul cadrelor didactice si al elevilor, dar totodata din necesitatea unei sinteze coerente, autoarele Cleopatra Mihailescu si Tudora Pitila ne propun aceasta culegere de limba romana.

Materialul este organizat pe compartimentele fonetica, ortografie, punctuatie, morfologie, sintaxa, teorie literara si compuneri de texte.

Fiecare subcapitol se finalizeaza cu teste de evaluare si de munca independenta, facilitatand astfel capacitatea de autoevaluare a copiilor, precum si abilitatea cadrelor didactice de a obtine o imagine de ansamblu asupra modalitatii de perceptie a notiunilor predate in cadrul orelor de curs.

Caracteristici: Format - 300 x 210 mm; Nr. pagini - 64; Editie - Necartonata;

ISBN: 9789736795886

Editura: Aramis

Autor: Cleopatra Mihailescu

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Manuale & Auxiliare scolare care te-ar putea interesa:


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.