OFERTA PRODUSE

Mic dictionar ilustrat de paronime - Passionaria Stoicescu, editura Carminismic-dictionar-ilustrat-de-paronime-passionaria-stoicescu-editura-carminis-1.jpg

Producator: Carminis

Sectiune: Carti

Categorie: Manuale & Auxiliare scolare

Subcategorie: Dictionare Romana

Cod produs: 180840

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Mic dictionar ilustrat de paronime - Passionaria Stoicescu, editura Carminis: Cand paronimele prefera rimele este un dictionar inedit in versuri ce cuprinde 100 de perechi paronimice, respectiv 200 de exemple dintre cele mai frecvent intalnite paronime, explicate cu claritate si umor.

Cartea le este utila atat elevilor, cat si adultilor, cuvintele alese fiind deseori confundate intre ele. La sfarsitul dictionarului se afla si un index al tuturor paronimelor explicate.

Prin ilustratiile sugestive si prin versurile ce te surprind la fiecare pagina, dictionarul devine mai mult decat un instrument gramatical, devine o carte ce poate fi citita pur si simplu pentru placerea lecturii.

Caracteristici: Format - 100x130; Nr. pagini - 208;

ISBN: 9789731232782

Editura: Carminis

Autor: Passionaria Stoicescu

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Manuale & Auxiliare scolare care te-ar putea interesa:


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.