OFERTA PRODUSE

Solutii spirituale. Raspunsuri la cele mai mari provocari ale vietii - Depak Chopra, editura Paralela 45solutii-spirituale-raspunsuri-la-cele-mai-mari-provocari-ale-vietii-depak-chopra-editura-paralela-45-1.jpg

Producator: Paralela 45

Sectiune: Carti

Categorie: Spiritualitate & Ezoterism

Subcategorie: Dezvoltare Spirituala

Cod produs: 190328

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Solutii spirituale. Raspunsuri la cele mai mari provocari ale vietii - Depak Chopra, editura Paralela 45:

Viata este plina de provocari, mai mici sau mai mari. Spiritualitatea este aici pentru a ne oferi solutii.

De-a lungul carierei sale de medic, profesor si autor, Deepak

Chopra
a primit mii de scrisori de la oameni ce se confruntau cu diferite provocari. Acestia doreau sa afle cum isi pot imbunatati vietile, cum sa isi pot rezolva problemele si depasi obstacolele interioare. Relatiile, sanatatea si bunastarea, succesul si dezvoltarea personala - toate aceste domenii ale vietii constituie provocari zilnice ale omului modern.

Care este cea mai buna modalitate de a ne purta cu un prieten pasiv-agresiv? Cum ne putem relansa cariera? Intr-o lume plina de tentatii si stres, cum putem gasi timp si pentru meditatie?

In spatele tuturor acestor intrebari exista raspunsuri ce asteapta sa fie descoperite. In cartea sa absolut inovatoare, Chopra ne arata cum ne putem extinde constiinta, care este cheia pentru a depasi starile de confuzie si cele conflictuale cu care ne confruntam.. Chopra ne conduce spre ceea ce el numeste „Sinele real“, unde pacea, claritatea si intelepciunea ne servesc drept calauza in vremuri de criza.
 
Solutiile spirituale sunt acum la indemana tuturor celor care vor sa-si imbuntatateasca viata si sa aduca lumina pe drumul vindecarii spirituale.

Caracteristici: An aparitie - 2012; Format - 130 x 210 mm; Nr. pagini - 208;

Editura: Paralela 45

Autor: Deepak Chopra

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Spiritualitate & Ezoterism care te-ar putea interesa:


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.