OFERTA PRODUSE

Baza-Tratament pentru Hidratarea Unghiilor - OPI Infinite Shine Conditioning Primer, 15mlProducator: OPI

Sectiune: Produse Cosmetice

Categorie: Maini si unghii

Subcategorie: Tratamente unghii

Cod produs: 193226

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Baza-Tratament pentru Hidratarea Unghiilor - OPI Infinite Shine Conditioning Primer, 15ml: baza-tratament cu o formula bogata in nutrienti, special conceputa pentru unghiile uscate si fragile, pe care le hidrateaza in mod intensiv, prevenind ruperea lor in timpul purtarii lacului de unghii. Contine ulei de floare de lotus, extract de bambus si extract din seminte de baobab, cu proprietati antioxidante si profund hidratante, ce reconditioneaza unghiile, imbunatatindu-le semnificativ rezistenta si aspectul. Produsul este ideal pentru utilizarea in cadrul sistemului OPI Infinite Shine, ce asigura o rezistenta sporita a lacului de unghii (pana la 11 zile), precum si o stralucire intensa pentru un efect de gel si o manichiura/pedichiura cu un aspect impecabil de lunga durata.

Ingrediente: ulei de floare de lotus, extract de bambus, extract din seminte de baobab

Aplicare: sistemul OPI Infinite Shine presupune 3 etape:

1. Pe unghia curata, uscata si degresata, se aplica un strat subtire de baza-tratament OPI Infinite Shine Conditioning Primer.

2. Se aplica apoi 2 straturi subtiri de lac de unghii OPI Infinite Shine Lacquer, cu o formula creata pe baza unui oligomer special ce reactioneaza in momentul aplicarii topului de sigilare si la expunerea la lumina naturala, formand o retea de legaturi polimerice ce consolideaza stratul de culoare.

3. Ultimul pas consta in aplicarea unui strat de top de sigilare OPI Infinite Shine Gloss, ce actioneaza instantaneu datorita oligomerului si a fotoinitiatorului din compozitie, care ajuta la formarea de legaturi intre stratul de top si cel de culoare odata ce sistemul este expus la lumina naturala, creand o structura puternica si durabila si generand o stralucire maxima.

Dupa aplicarea fiecarui strat, se sigileaza bine marginile unghiei pentru a conferi lacului de unghii o rezistenta cat mai mare. Se asteapta 2 minute intre fiecare doua aplicari.

Cantitate: 15 ml.

Brand: OPI

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Maini si unghii care te-ar putea interesa:


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.