OFERTA PRODUSE

Dezinfectant Lichid cu Dozator pentru Maini si Tegumente Hexid G&M 2000, 1000mlProducator: G&M 2000

Sectiune: Consumabile Medicale

Categorie: Dezinfectanti

Subcategorie: Dezinfectanti maini

Cod produs: 19942

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Dezinfectant Lichid cu Dozator pentru Maini si Tegumente Hexid G&M 2000, 1000ml: produs lichid incolor cu proprietati dezinfectante si antiseptice, conceput pentru distrugerea germenilor patogeni de la nivelul tegumentelor in proportie de 99,99%. Se aplica usor datorita dozatorului special cu pompita, fiind ideal pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor personalului din unitati medicale si farmaceutice, saloane si centre de cosmetica si infrumusetare etc, precum si pentru dezinfectia pielii inainte de injectii, perfuzii, transfuzii, vaccinari, interventii chirurgicale sau a plagilor post-operatorii. Produs gata preparat, nu necesita apa sau clatire. Actiune biocida: bactericid, fungicid, mycobactericid, tuberculocid, virucid.

Compozitie: clorhexidina 0,5%, etanol 36%, isopropanol 24%, glicerina, apa

Mod de utilizare: se utilizeaza ca atare, fara diluare. Pentru dezinfectia igienica: se aplica in palme 3ml de produs si se freaca mainile timp de 30 secunde, iar pentru dezinfectia chirurgicala: se utilizeaza 3 ml de produs cu care se maseaza mainile timp de 90 secunde. In ambele cazuri se repeta procedura de 2 ori.

Cantitate: 1000 ml.

Brand: G&M 2000

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Dezinfectanti care te-ar putea interesa:


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.