OFERTA PRODUSE

Manualul parintilor cu privire la drepturile copilului in Romania - Dana Barbu, editura IntegralProducator: Integral

Sectiune: Carti

Categorie: Cresterea Copilului

Subcategorie: Educatie & Psihologie

Cod produs: 44506

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Manualul parintilor cu privire la drepturile copilului in Romania - Dana Barbu, editura Integral: Cartea are in vedere inclusiv noile modificari aduse de la data de 1 iulie 2016 O.U.G. nr. 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor, noile modificari aduse de la data de 11 august 2016 Legii nr. 272/2004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului si Legii nr. 273/2004 privind procedura adoptiei, precum si Statutul elevului intrat in vigoare la data de 22 septembrie 2016.

Copiii au drepturi! Oriunde s-ar afla – acasa, in institutii de ingrijire, la scoala sau oriunde in societate - drepturile copiilor exista! Parintii, familiile si cei care lucreaza cu copiii trebuie sa le cunoasca. Ba mai mult, orice cetatean trebuie sa stie de existenta acestor drepturi! Exista multe situatii in care chiar si simplul cetatean are o responsabilitate fata de copil cum sunt cazurile in care un copil se afla in pericol precum abuzul sau neglijenta; cu toate ca politistii si judecatorii sunt cei care aplica legea, toata lumea (in special cine lucreaza cu copiii) are obligatia sa raporteze astfel de cazuri de abuz sau neglijenta indreptate asupra copiilor!

Un drept care este de necunoscut sau de neinteles celui ce poate beneficia de el este fara de folos. Si daca adultii sunt singurii raspunzatori pentru deciziile pe care le iau si pentru informatiile pe care le detin, pentru copii avem o raspundere mult mai mare pentru ca ei depind de noi, adultii de azi, devenind chiar o obligatie aceea de a cunoste drepturile copilului avand astfel posibilitatea de a intelege ce i se cuvine unui copil, de a cunoaste cand si cum sa solicitam acordarea unei facilitati legale si de sti cand ii este incalcat un drept si cum trebuie actionat pentru a-l apara.

Aceasta carte da sansa parintilor, viitorilor parinti si tuturor celor ce iubesc si au in grija un copil precum educatori, invatatori, profesori, asistenti sociali sau bone sa-si intregeasca bagajul de cunostinte cu privire la copil, pe langa cele ce tin de sanatatea sa, de dezvoltarea sa, de psihicul sau, si cu cele din domeniul juridic pentru a-i putea oferi cea mai buna crestere si educatie. De asemenea, cartea poate fi extrem de utila celor ce activeaza in domeniul drepturilor copilului pentru o radiografie a acestora la acest moment, dar si tuturor celor ce isi doresc sa cunoasca intr-un mod unitar domeniul drepturilor copilului din Romania.

Caracteristici: An aparitie - 2016; Format - 240 x 170 mm; Nr. pagini - 304; Editie - Necartonata;

ISBN: 9786068782454

Editura: Integral

Autor: Dana Barbu

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Cresterea Copilului care te-ar putea interesa:

-5%
Pentru binele tau - Alice Miller, editura Herald
Pentru binele tau - Alice Miller, editura Herald

Pret initial: 39 Lei


Pret redus: 37.05 Lei

-47%
Mi-e frica - Brain Moses, editura Grupul Editorial Art
Mi-e frica - Brain Moses, editura Grupul Editorial Art

Pret initial: 19.01 Lei


Pret redus: 9.99 Lei

-19%
EQ 5 Ani Inteligenta emotionala, editura Gama
EQ 5 Ani Inteligenta emotionala, editura Gama

Pret initial: 29.5 Lei


Pret redus: 23.6 Lei

-19%
CQ 5 Ani Inteligenta creativa, editura Gama
CQ 5 Ani Inteligenta creativa, editura Gama

Pret initial: 29.5 Lei


Pret redus: 23.6 Lei

-19%
CQ 4 Ani Inteligenta creativa, editura Gama
CQ 4 Ani Inteligenta creativa, editura Gama

Pret initial: 29.5 Lei


Pret redus: 23.6 Lei


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.