OFERTA PRODUSE

In cautarea miraculosului - Osho, editura Mix


-6%

Pret initial: 29.9 Lei


Pret redus: 27.81 Lei

-6%

Pret initial: 29.9 Lei


Pret redus: 27.81 Lei

-7%

Pret initial: 29 Lei


Pret redus: 26.97 Lei

-6%

Pret initial: 29.9 Lei


Pret redus: 27.81 Lei

-7%

Pret initial: 29 Lei


Pret redus: 26.97 Lei


Producator: Mix

Sectiune: Carti

Categorie: Spiritualitate & Ezoterism

Subcategorie: Dezvoltare Spirituala

Cod produs: 53116

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

In cautarea miraculosului - Osho, editura Mix: DetaliiCartea explica procesele energetice care au loc in timpul evolutiei spirituale, ce transformari subtile apar in fiinta celui ce aprofundeaza practica meditatiei si arata prin ce se deosebesc diferitele nivele de iluminare.

Este o carte recomandata pentru orice om interesat de esoterism, spiritualitate indiana in general si de yoga, tantra ori kundalinii in special.

Osho, in stilul lui unic, reveleaza secrete ezoterice despre om si evolutia sa spirituala.

Cartea a fost publicata pentru prima oara in 1977 sub titlul "Experienta Mistica" si este considerata o capodopera a creatiei lui Osho.

Citate:

Cel care e binecuvantat cu beatitudine sau dumnezeire incepe sa freamate de dorul de a impartasi cu ceilalti. Asa cum o floare isi trimite parfumul atunci cand infloreste, sau cum un nor isi revarsa ploaia, sau cum un val navaleste catre tarm ca sa-l imbratiseze, tot astfel, atunci cand cineva gaseste ceva din taramul de dincolo, sufletul lui e insetat sa-si raspandeasca parfumul astfel incat el sa ajunga pretutindeni.

In noi toti exista un centru prin intermediul caruia e cunoscuta dumnezeirea, dar din cauza ca forta vitala nu ajunge in centrul acela, el e in stare latenta, inactiv, adormit.

In fiecare dintre noi sunt ascunse posibilitati infinite. Dar cata vreme ramanem inconstienti cu privire la ele, nicio scriptura si niciun om-zeu nu poate dovedi existenta lor, indiferent cat de tare ar afirma-o. si asa si trebuie sa fie, pentru ca daca am crede intr-un lucru pe care nu-l cunoastem ar insemna sa fim prada unei pure amagiri. E mai bine sa spunem ca nu stim ce e adevarul.

Dar la fel de adevarat e si ca au existat cativa oameni care au ajuns la cunoasterea adevarului. Iar alti cativa i-au cunoscut pe acesti oameni si, drept urmare, viata lor s-a schimbat in intregime; ei au vazut florile celeste inflorind in preajma lor. Insa nu putem ajunge la inflorirea aceasta prin simpla inchinare la acei oameni.

Caracteristici: An aparitie - 2012; Colectie - OSHO; Format - 13x20 cm; Nr. pagini - 582;

ISBN: 9789738471917

Editura: Mix

Autor: Osho

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Spiritualitate & Ezoterism care te-ar putea interesa:


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.