OFERTA PRODUSE

Romanian Gastronomy in the XXI Century - Adriana Popescu, Andreea Bogdan, editura Business Adviser

Producator: Business Adviser

Sectiune: Carti

Categorie: Gastronomie

Subcategorie: Bucatarie

Cod produs: 57180

Id oferta: 56735

Disponibilitate: In Stoc

Timp de livrare: Maxim 3 zile

Vandut de: Libris SRL

Pret: 74.9 Lei

Transport Gratuit
pentru comenzi peste 200 Lei
Garantia Calitatii
factura si declaratie conformitate
Cost Transport: 12.9 Lei
la comenzi mai mici de 200 Lei
Banii Inapoi Garantat
drept de retur in 14 zile

Descrierea produsului:

Romanian Gastronomy in the XXI Century - Adriana Popescu, Andreea Bogdan, editura Business Adviser: Gastronomia romaneasca in secolul XXI poate propulsa tara in topul destinatiilor turistice

O premiera editoriala, „Romanian Gastronomy in the XXI Century“, album bilingv cu fotografii de preparate culinare traditionale realizate in maniera moderna, marcheaza avanpremiera celei de-a doua editii a Congresului national de gastronomie si vinuri.

In contextul reconfigurarii multora dintre optiunile turistice vizand estul Europei, ca urmare a tulburarilor si zvonurilor privind riscurile de stabilitate in regiune, Romania are sansa sa se afirme ca o destinatie atragatoare nu doar prin frumusetile naturii sau arhitecturale, ci si prin experientele interumane pline de savoare. Depinde doar de noi insine sa facem cunoscute si aceste valori usor de inteles si de acceptat – caldura oamenilor, gastronomia locala care inglobeaza in ea influentele tuturor marilor traditii din zona, vinurile de o calitate din ce in ce mai buna - Cezar Ioan

Ma bucur sa constat ca aceasta idee prinde din ce in ce mai mult nu doar la profesionistii din domeniu, ci si la factorii de decizie din Guvern si la publicul larg – semnalele pozitive in acest sens sunt din ce in ce mai numeroase. Daca anul trecut textul «Manifestului pentru gastronomia si vinurile din Romania», adoptat de participantii la prima editie a Congresului, a inceput sa fie cunoscut – inclusiv prin publicarea lui in aceasta carte –, de la inceputul lui 2018 au inceput sa se vada si rezultatele concrete, in practica: apar din ce in ce mai multe publicatii pe aceasta tema, meniurile restaurantelor incep sa se adapteze la ideile cuprinse in manifest, respectul si grija fata de bucataria nationala incep sa fie tot mai vizibile -  Cezar Ioan.

Caracteristici: An aparitie - 2018; Format - 200 x 200 mm; Nr. pagini - 160; Editie - Necartonata;

ISBN: 5948491310107

Editura: Business Adviser

Autor: Andreea Bogdan

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria Gastronomie care te-ar putea interesa:




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.