OFERTA PRODUSE

Lego City - Town - Statiunea de schi 60203



Producator: Lego

Sectiune: Jucarii, Copii & Bebe

Categorie: LEGO

Subcategorie: LEGO City

Cod produs: 619635

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Aventura îl așteaptă pe tânărul tău iubitor de sport cu acest set pe tema iernii, plin de posibilități. Acest set de jucării LEGO City 60203 Stațiunea de schi include o bază de salvare pe 2 niveluri, magazin de schi cu televizor cu ecran mare și snowboard și suport de schi, suport pentru băuturi calde și prăjituri și un parc de zăpadă minunat cu stâlp de lumină, half-pipe și șină separată.

Acest set grozav de jucării de construcție pentru copii include, de asemenea, un camion de salvare 4x4 cu plug de zăpadă mobil, snowmobil cu remorcă atașată, plus un elicopter cu carlingă care se deschide, rotoare rotative și o cameră, 11 minifigurine, o figură de câine și o figurină de om de zăpadă care poate fi construită. Include 11 minifigurine LEGO City: 3 membri ai patrulei de schi, un funcționar de la magazinul de schi, pilot de elicopter, schior, snowboarder, 2 copii, funcționar de stand de băuturi calde și un client, plus câini și figurine de om de zăpadă construibile. Acest set de jucării de construcție plin de distracție include o bază de salvare pe 2 nivele cu antene de comunicație pe acoperiș, magazin de schi cu TV cu ecran mare și snowboard și suport de schi, suport pentru băuturi calde și cupcake și un parc de zăpadă minunat cu un stâlp de lumină, jumătate țeavă cu acces pe scări și o șină de măcinare separată. În plus, acest set de construcție pentru copii include un camion de jucărie de salvare 4x4 cu plug de zăpadă mobil și portbagajul de pe acoperiș, snowmobil cu remorcă atașată, plus un elicopter cu carlingă care se deschide, rotoare rotative și o cameră.

Elementele accesorii includ 4 perechi de schiuri, 3 perechi de bețe de schi, 4 snowboard-uri, 4 căni, 2 cupcakes, un element seringă, turnare manuală, 2 gheață, pereche de binoclu, 2 walkie-talkie, 2 lopeți, cutie de instrumente/prim ajutor cutie, cheie, topor, ferăstrău circular, mătură, pantofi de zăpadă, cască cu ochelari de schi, pălărie caldă și targă, plus un separator de cărămidă și un semn construibil. Rotiți rotoarele pe elicopter pentru a pluti deasupra parcului de zăpadă și pretindeți că îi filmați pe snowboarderii. Încărcați un schior rănit pe targa snowmobilului și aduceți-l înapoi la baza de salvare pentru ajutor. Folosiți plugul de zăpadă al camionului 4x4 pentru a deschide drumul, astfel încât snowmobilul să poată ajunge înapoi la bază! Această jucărie grozavă pentru copii este un cadou minunat de joacă independent! Elicopterul cu cameră măsoară peste 2” (7 cm) înălțime, 7” (20 cm) lungime și 2” (7 cm) lățime. Snowmobilul cu remorcă măsoară peste 5 cm înălțime, 18 cm lungime și 3 cm lățime. Camionul 4x4 cu plug de zăpadă măsoară peste 9 cm înălțime, 14 cm lungime și 7 cm lățime. Suportul pentru băuturi calde și cupcake măsoară peste 10 cm înălțime, 6 cm lățime și 3 cm adâncime.

Parcul de zăpadă cu half-pipe măsoară peste 12 cm înălțime, 16 cm lățime și 12 cm adâncime. Baza de salvare măsoară peste 7" (20 cm) înălțime, 7" (19 cm) lățime și 2" (7 cm) adâncime. Magazinul de schi cu ecran mare măsoară peste 15 cm înălțime, 12 cm lățime și 7 cm adâncime. Sina de măcinare măsoară peste 11 cm lățime.

Pentru: Copii.

Brand: Lego

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria LEGO care te-ar putea interesa:




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.