OFERTA PRODUSE

Lego Disney - Pixar Toy Story 4 - Woody şi RC 10766



Producator: Lego

Sectiune: Jucarii, Copii & Bebe

Categorie: LEGO

Subcategorie: LEGO Disney Princess

Cod produs: 619842

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Faceți cunoștință copilului cu distracția construcției LEGO și entuziasmul din Toy Story 4 de la Disney Pixar cu setul 10766 Woody & RC. Acest set simplu LEGO 4+ este special conceput pentru a fi distractiv și ușor pentru preșcolari și tineri, oferind o mașină cu caracter Toy Story RC ușor de construit, cu un șasiu special Starter Brick, care le permite chiar și constructorilor începători să aibă mândria de a construi vehicule și multe altele. , toate pe cont propriu.

Ghidul simplu inclus pentru a construi și a juca, de asemenea, îl va ajuta pe tânărul dumneavoastră șofer de mașini de curse să înțeleagă scopul etapelor de construcție și să-și dezvolte încrederea și imaginația pentru un început excelent în construcția de cărămizi LEGO într-un cadru familiar Disney Pixar. Seturile LEGO 4+ sunt special concepute pentru a fi distractive și ușoare pentru tineri și ajută la creșterea încrederii acestora cu pași simpli de construcție pentru începutul perfect în construcția cărămizilor LEGO. Include o minifigurină Woody. Prezintă o mașină de jucărie RC ușor de construit, cu aripioară spate mare, aripă frontală cu ochi și antenă la distanță, plus o bază de cărămidă de pornire pentru a-l face pe copil să construiască cu cărămizi LEGO și să se joace rapid într-o lume distractivă Disney Pixar Toy Story 4. Elementele accesorii includ 3 armate verzi, element de telecomandă pentru RC, 6 cărămizi de afișare colorate, construibile și 3 conuri construibile.

Ajută-ți copilul să redea scene interesante ale filmelor Toy Story sau să-și inventeze propriile povești. LEGO 4+ prezintă copilul dumneavoastră într-un univers larg de filme, personaje TV și eroi de zi cu zi. Seturile de joacă LEGO 4+ au fost marcate anterior ca LEGO Juniors și pot fi construite împreună cu toate kiturile de construcție LEGO pentru construirea creativă. Acest set de construcție Toy Story 4 este un cadou ideal pentru preșcolari și tineri. Mașina RC măsoară peste 2” (6 cm) înălțime, 3” (9 cm) lungime și 2” (6 cm) lățime.

Pentru: Copii.

Brand: Lego

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria LEGO care te-ar putea interesa:




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.