OFERTA PRODUSE

SHORT LIFE - Vopsea Demi-permanenta Ilusionyst Nr. 3/00 - Castano Oscuro Yunsey Professional, 100ml

-25%
short-life-vopsea-demi-permanenta-ilusionyst-nr-3-00-castano-oscuro-yunsey-professional-100ml-1672745666481-1.jpg

Producator: Yunsey

Sectiune: Produse Cosmetice

Categorie: Vopsea de Par si Oxidant

Subcategorie: Vopsea Profesionala

Cod produs: 636616

Id oferta: 636316

Disponibilitate: In Stoc

Timp de livrare: Maxim 5 zile

Vandut de: Esteto.ro

Pret initial: 51 Lei

Pret: 38 Lei

Transport Gratuit
pentru comenzi peste 500 Lei
Garantia Calitatii
factura si declaratie conformitate
Cost Transport: 20 Lei
la comenzi mai mici de 500 Lei
Banii Inapoi Garantat
drept de retur in 14 zile

Descrierea produsului:

SHORT LIFE - Vopsea Demi-permanenta Ilusionyst Nr. 3/00 - Castano Oscuro Yunsey Professional, 100ml: Produsul ofera o acoperire optima, durata prelungita si stralucire. Aceasta gama contine o mare varietate de nuante cu o formula noua, avand rolul de a intensifica culoarea. Datorita continutului de polimeri de conditionare si a proteinelor de grau hidrolizante, produsul lasa parul moale si stralucitor.

Mod de utilizare: Pentru colorarea parului produsul se utilizeaza 1:1 cu oxidant Oxiyunsey. Se foloseste oxidant 3% (10 vol.) pentru improspatarea culorii si deschidere 1 ton, 6% (20 vol.) pentru o acoperire totala si deschidere 1-2 tonuri, 9% (30 vol.) pentru o stralucire deosebita si deschidere 2-3 tonuri. Dupa aplicarea pe par se lasa sa actioneze timp de 35 de minute. La final, parul se clateste cu apa din abundenta si se spala cu sampon. Se recomanda utilizarea samponului Sampon Vigorance Yunsey pentru par vopsit si a mastii protectoare Yunsey Colour Protection Mask. Produsul nu se aplica pe parul deteriorat, proaspat spalat sau pe scalpul iritat. Vopseaua nu se incalzeste.

Atentie: produsul expira la 04/2023

Cantitate: 100 ml.

Culoare: Castaniu.

Brand: Yunsey

Important: promotie valabila in limita stocului disponibil!

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria Vopsea de Par si Oxidant care te-ar putea interesa:




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.