OFERTA PRODUSE

Set 4 cutite japoneze din otel inoxidabil, cutit Santoku, cutit pentru legume, cutit mic si cutit fructe pentru carne, peste, legume, cutie cadou

Producator: OEM

Sectiune: Home & Deco

Categorie: Ustensile pentru gatit

Subcategorie: Cutite & seturi cutite

Cod produs: 720411

Id oferta: 720087

Disponibilitate: In Stoc

Timp de livrare: Maxim 1 zile

Pret: 449 Lei

Transport Gratuit
pentru comenzi peste 500 Lei
Garantia Calitatii
factura si declaratie conformitate
Cost Transport: 17 Lei
la comenzi mai mici de 500 Lei
Banii Inapoi Garantat
drept de retur in 14 zile

Descrierea produsului:

Santoku este un cutit complet pentru carne, peste si legume (Santoku = cele trei virtuti).

Cutit cu lama mare de uz general ideal pentru feliat, taiat cuburi si tocat. Lama lata ofera un ghidaj bun de-a lungul articulatiilor degetelor.

Forma mai larga si rotunjita a lui Santoku este un design adecvat in special pentru preparerea legumelor, pentru carne si peste. Cutitul Santoku este un cutit popular si poate fi recomandat ca un cutit de bucatarie multifunctionala. Maner usor de tinut, usor de echilibrat!

Petty, acest tip de cutit se numeste petii in Japonia. Denumirea vine din limba engleza, de la cuvantul petty („mic, marunt“). Este un cutit mai mic, excelent pentru decojirea legumelor si fructelor sau pentru taierea foarte fina a legumelor. Cutitul poate fi folosit si pentru felierea mezelurilor sau a branzei. Maner usor de tinut, usor de echilibrat.

Pentru a pastra si proteja calitatea de taiere a lamei, nu este recomandata taierea pe suprafete dure (sticla, marmura, ceramica etc.). Folositi suporturi mai moi, cum ar fi cele din plastic sau din lemn cat mai des posibil.

Este important sa ascutiti regulat lama atunci cand este tocita si sa alegeti suporturi adecvate pentru a preveni deteriorarea prematura. Inainte de a depozita pentru o perioada lunga de timp, adaugati un strat subtire de ulei vegetal pe lama, infasurati in hartie curata si depozitati intr-o zona bine ventilata. Stergeti intotdeauna de apa si pastrati intr-un mediu uscat.

Setul contine:

Cutit de bucatarie Santoku: Cutitele de bucatarie Santoku in Japonia sunt vazute drept cutite de bucatarie care au avantajele atat ale unui cutit de bucatarie japonez (cutit naikiri) cat si ale unui cutit de bucatar (yo-knife). Un cutit universal pentru taierea carnii, pestelui, legumelor etc.

Cutit pentru legume: Latimea cutitului este mare si este potrivit pentru taierea legumelor in fasii, curatarea legumelor etc.

Cutit de bucatarie mic: Potrivit pentru gatitul pestilor mici, prelucrarea oaselor mici etc.

Cutit marunt: Util pentru taierea legumelor, curatarea fructelor etc.

Dimensiune (aprox.)

Santoku: (lungimea lamei 170mm)

Cutit pentru legume: 298 mm (latime), 55 mm (adancime), 22 mm (inaltime) (170 mm)

Cutit mic: 228 mm (L) x 40 mm (D) x 17 mm (I) (lungimea lamei 105 mm) Petty: 236 mm (latime), 28 mm (adancime), 17 mm (inaltime) (lungimea lamei 120 mm)

Greutate (aprox.):

Santoku: 99g
Naikiri (cutit pentru legume): 125g
Cutit mic: 47g
Petty: 41g

Fiind produse lucrate manual, va rugam sa intelegeti faptul ca acestea nu prezinta perfectiunea materialelor produselor de serie, ci mai degraba ofera originalitate si autenticitate.

A nu se lasa la indemana copiilor!

Brand: OEM

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria Ustensile pentru gatit care te-ar putea interesa:




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.