OFERTA PRODUSE

Sterilizant la Rece - OCC Switzerland Orolin Perasept, 1000gProducator: OCC Switzerland

Sectiune: Consumabile Medicale

Categorie: Dezinfectanti

Subcategorie: Dezinfectanti instrumentar

Cod produs: 73876

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Sterilizant la Rece - OCC Switzerland Orolin Perasept, 1000g: produs profesional sub forma de pulbere, destinat curatarii, dezinfectiei si sterilizarii la rece a instrumentarului medical, dentar precum si a celui utilizat in saloanele de cosmetica si infrumusetare, fiind recomandat si pentru instrumentele termosensibile (ex. endoscoape). Are efect bactericid, fungicid, tuberculocid, virucid si sporicid, avand ca substanta activa acidul peracetic care determina activitatea biocida, eficient impotriva celor mai rezistenti germeni. Este compatibil cu o gama larga de materiale, produce putina spuma si se dizolva complet in apa, rezultand o solutie de lucru valabila 24 ore. Este biodegradabil, inodor, cu pH neutru, fiind testat conform normelor europene.

Mod de utilizare: se obtine o solutie de lucru de concentratie 1% (timp de actiune 30 minute) sau 2% (timp de actiune 10 minute), in care se imerseaza complet instrumentarul/materialele vizate. Se recomanda citirea cu atentie si respectarea instructiunilor de utilizare.

Cantitate: 1000 g.

Brand: OCC Switzerland

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Dezinfectanti care te-ar putea interesa:


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.