OFERTA PRODUSE

Dezinfectant Instrumente - OCC Switzerland Orolin Burbath, 1000ml


-18%

Pret initial: 98 Lei


Pret redus: 80 Lei


Producator: OCC Switzerland

Sectiune: Consumabile Medicale

Categorie: Dezinfectanti

Subcategorie: Dezinfectanti instrumentar

Cod produs: 73884

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Dezinfectant Instrumente - OCC Switzerland Orolin Burbath, 1000ml: solutie dezinfectanta profesionala gata preparata, destinata dezinfectiei si curatarii instrumentarului in domeniul medical, dentar, veterinar, cosmetic etc. Are un spectru larg de activitate si actioneaza rapid (60 secunde), avand efect bactericid, fungicid, tuberculocid si virucid. Se utilizeaza pentru dezinfectarea prin imersie a instrumentelor dentare, a celor rotative chirurgicale, a dispozitivelor cu ultrasunete, a accesoriilor si a materialelor refolosibile din saloanele de cosmetica si infrumusetare etc. Nu se recomanda pentru aluminiu, cupru sau materiale sensibile la alcool. Este biodegradabil si contine inhibitori ai coroziunii, protejand impotriva ruginirii. Testat conform normelor europene.

Mod de utilizare: se imerseaza complet in solutie instrumentele vizate. Timp de actiune: 60 secunde. Se recomanda citirea cu atentie si respectarea instructiunilor de utilizare.

Cantitate: 1000 ml.

Brand: OCC Switzerland

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Dezinfectanti care te-ar putea interesa:


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.