OFERTA PRODUSE

Cleme Par Plastic - Dajuja Penguin Clip Professional Hair Clip, alb-albastru, 4 buccleme-par-plastic-dajuja-penguin-clip-professional-hair-clip-alb-albastru-4-buc.jpg

Producator: Beautyfor

Sectiune: Consumabile Saloane

Categorie: Consumabile Frizerie & Coafura

Subcategorie: Clipsuri & cleme par

Cod produs: 9949

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Cleme Par Plastic - Dajuja Penguin Clip Professional Hair Clip, alb-albastru, 4 buc: set de cleme profesionale cu un design unic, ideale pentru toate tipurile de par, indispensabile in saloanele de coafura, destinate prinderii si controlului suvitelor de par in vederea realizarii celor mai importante operatiuni de hair-styling: tuns, coafat, vopsire, ondulare etc. Sunt ergonomice, confectionate din plastic rezistent si ofera o presiune constanta pe toata lungimea lor fara a afecta parul. Sunt usor de utilizat si de indepartat din par, prevenind ruperea si deteriorarea acestuia.

Cantitate: 4 buc.

Brand: Beautyfor

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Consumabile Frizerie & Coafura care te-ar putea interesa:


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.