OFERTA PRODUSE

Esteto.ro

Companie: Easy Pro Soft SRL

Sediul social: B-dul Tudor Vladimirescu Nr. 41, Etaj 2 , Romania, BUCURESTI , Sector 5

CUI: 23225177

Reg.Com.: J40/2042/2008

Telefon: 0786.412.119 (L-V, 10-16)

Email: contact@esteto.ro

Costul de transport

Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 500 Lei costul transportului este de 20 Lei. Comenzile cu o valoare mai mare sau egala cu 500 Lei beneficiaza de transport gratuit.

Info Livrari / Retururi / Garantie

Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat rapid in maxim 2-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii telefonice.

Important: Livrarile se fac doar pe teritoriul Romaniei.

Pentru a returna un produs, este obligatoriu sa notificati EASY PRO SOFT, telefonic la numarul de telefon 0786.412.119 sau pe adresa de e-mail: contact[@]esteto.ro

Returul dvs. va fi acceptat daca produsele sunt in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Produsele cumparate, se vor returna cu etichetele intacte, impreuna cu facturia fiscala. In cazul in care integritatea produselor este afectata (exceptie facand sigiliul pachetului), EASY PRO SOFT isi rezerva dreptul de a nu rambursa contravaloarea produsului returnat.

Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati Termeni si conditii, Calitolul 13: Returnarea produselor.

Confidentialitate

Respectam confidentialitatea propriilor clienti si vizitatori si ne obligam sa protejam datele si informatiile personale ale acestora. Declaram ca nu colectam nici un fel de date, informatii personale identificabile în momentul vizitarii Website-ului, cu exceptia situatiilor în care dumneavoastra consimtiti sa ni le furnizati sau în cazurile expres prevazute de prezenta Politica.

In ceea ce priveste Clientii sau posibilii Clienti, datele furnizate de acestia pe parcursul încheierii contractului sau ulterior acestuia, vor fi folosite exclusiv în vederea executarii contractului dintre Partener si respectivul Client, nu vor fi transmise sub nicio forma catre terte persoane si nici nu vor face obiectul vreunei dezvaluiri.

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, avem obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care va apartin. Scopul colectarii datelor este: încheierea contractului, evidentierea financiar-contabila, emiterea facturilor, colectarea debitelor, marketing-ul si publicitatea produselor si serviciilor noastre.

Va este pusa în acest mod, la dispozitia dvs, posibilitatea de a furniza datele dvs. personale, incluzand nume, prenume, cod numeric personal, serie si numar de buletin, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numar de telefon, acestea fiind necesare încheierii în mod valabil a contractului online pentru a beneficia deachizitionarea serviciilor / produselor noastre. Refuzul dvs. de a furniza oricare din datele personale solicitate va determina neîncheierea contractului si, pe cale de consecinta, imposibilitatea pentru dvs. de a beneficia de serviciile sau produsele ofertate pe siteul nostrum.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre noi, nefiind comunicate niciunei terte persoane, cu exceptia cazului în care acestea sunt solicitate de autoritati publice pentru prevenirea, cercetarea si reprimarea infractiunilor, autoritati în drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati în drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate în baza legii.

Potrivit Legii nr.677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, beneficiati de dreptul de acces la date, de interventie asupra acesupra acestora, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Nu vom dezvalui propriile dvs. date personale, decat în masura în care, aceasta dezvaluire va fi necesara pentru a identifica o anumita persoana, a comunica cu aceasta sau a înainta o plangere împotriva acesteia în cazul oricarui prejudiciu suferit de noi, Clientii nostri sau alte terte persoane. Vom dezvalui, de asemenea, astfel de informatii, date personale, oricaror organisme abilitate, în concordanta cu legile aplicabile si tratatele internationale la care Romania este parte, în masura în care exista o obligatie de furnizare a acestora.

In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul de contact afisat mai sus.

Alte informatii

Esteto comercislizeaza o gama larga de produse cosmetice profesionale, consumabile medicale, consumabile pentru saloane, parfumuri, etc.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.