OFERTA PRODUSE

Biscuiti Dibus Sharkies Fara Gluten Gullon, 250g

Producator: Gullon

Sectiune: Produse Naturiste

Categorie: Alimentare

Subcategorie: Dulciuri & Indulcitori

Cod produs: 325420

Id oferta: 325093

Disponibilitate: In Stoc

Timp de livrare: Maxim 5 zile

Vandut de: Esteto.ro

Pret: 32 Lei

Transport Gratuit
pentru comenzi peste 500 Lei
Garantia Calitatii
factura si declaratie conformitate
Cost Transport: 20 Lei
la comenzi mai mici de 500 Lei
Banii Inapoi Garantat
drept de retur in 14 zile

Descrierea produsului:

Biscuiti Dibus Sharkies Fara Gluten Gullon, 250g: biscuiti in forma de rechin ce ii atrag pe cei mici. Au un gust bun, fiind ideali atat pentru micul dejun, cat si pentru gustarile din timpul zilei. Au avantajul de a fi utilizati si de persoanele cu intoleranta la gluten.

Ingrediente: Amidon din porumb, zahar, ulei vegetal (ulei de floarea soarelui cu continut oleic ridicat) 15%, faina de porumb, amidon din cartof, amidon din orez, pudra cacao 4%, sirop de glucoza si fructoza din porumb, faina de orez, tarate de orez, agenti de crestere: bicarbonat de sodiu si amoniu, sare, emulsificator: lecitina din SOIA, aroma de vanilie.

Cantitate: 250 g.

Particularitati: Fara gluten.

Brand: Gullon

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria Alimentare care te-ar putea interesa:

-12%

Pret initial: 8 Lei


Pret redus: 7 Lei

-12%

Pret initial: 16 Lei


Pret redus: 14 Lei




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.