OFERTA PRODUSE

Solutie Profesionala pentru Curatat - Barbicide Ship-Shape Professional Surface & Appliance Cleaner, 1000mlProducator: Barbicide

Sectiune: Consumabile Saloane

Categorie: Dezinfectie & Curatare

Subcategorie: -

Cod produs: 5156

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Solutie Profesionala pentru Curatat - Barbicide Ship-Shape Professional Surface & Appliance Cleaner, 1000ml: produs unic de curatare ideal pentru orice tip de suprafata, inclusiv acril, crom si lemn, utilizat pentru igienizarea mobilierului si instrumentarului din saloanele de coafura si frizerie. Elimina usor si rapid petele de fixativ, ulei, vopsea si orice alte tipuri de reziduuri specifice de pe scaunele de frizerie, oglinzi, chiuvete, dispozitive de coafat (bigudiuri, piepteni, perii, uscatoare si placi de par etc), prin simpla pulverizare pe suprafetele vizate.

Aplicare: se pulverizeaza pe suprafata vizata, se lasa sa actioneze cateva minute, apoi se sterge cu o laveta sau un burete. Pieptenii si periile se curata prin introducerea lor in solutia nediluata pana la ridicarea la suprafata a murdariei.

Cantitate: 1000 ml.

Brand: Barbicide

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Dezinfectie & Curatare care te-ar putea interesa:


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.