OFERTA PRODUSE

Cum sa ne spovedim dupa indreptarul celor Zece Porunci si al Fericirilor - Ioan Krestiankin, editura De SufletProducator: De Suflet

Sectiune: Carti

Categorie: Religie

Subcategorie: Carte Ortodoxa

Cod produs: 51647

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Cum sa ne spovedim dupa indreptarul celor Zece Porunci si al Fericirilor - Ioan Krestiankin, editura De Suflet: Cartea de fata este rodul experientei duhovni­cesti a unei vieti binecuvantate de-a lungul careia pururea-pomenitul parinte Ioan Krestiankin, unul dintre cei mai mari duhovnici rusi ai ultimei jumatati de veac, a mangaiat, intarit si vindecat sufletele impovarate de greutatile, incercarile si mahnirile vietii pamantesti.

Dedicata unuia dintre momentele cele mai im­por­tan­te ale vietii crestine – fara de care nu putem primi iertarea pacatelor si nu ne putem afla linistea sufleteasca –, aceasta scriere aparte, patrunsa de marea dragoste si delicatete a unui adevarat parinte duhovnicesc, ne invata de ce spovedania inseamna cunoasterea de sine si ne poarta cu pasi siguri, intariti de predania cea vie si lucratoare a Bisericii, nu doar spre bunastarea vremelnica, ci si spre cea vesnica a fiintei noastre.


Caracteristici: An aparitie - 20 Octombrie 2015; Format - 13 x 20 cm; Nr. pagini - 224;

ISBN: 9786068633107

Editura: De Suflet

Autor: Ioan Krestiankin

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Religie care te-ar putea interesa:

-5%
Eu si Isus: Corpul meu si lumea, editura Casa Cartii
Eu si Isus: Corpul meu si lumea, editura Casa Cartii

Pret initial: 15 Lei


Pret redus: 14.25 Lei


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.