Producator: BauckHof
Sectiune: Produse Naturiste
Categorie: Alimentare
Subcategorie: Fara gluten
Cod produs: 600207
Id oferta: -
Disponibilitate: Indisponibil
Timp de livrare: Indisponibil
Prajitura cu brânza bio este reinterpretata pe baza unei retete scotiene vechi cu fulgi de ovaz bio în loc de aluat. Amestecarea fulgii de ovaz bio fara gluten cu unt este mult mai rapida decât framântarea unui aluat clasic. Fulgii de ovaz au, de asemenea, avantajul ca sunt certificati fara gluten.
În acest mix de faina pentru prajitura cu branza FARA GLUTEN, nu numai fulgii de ovaz, ci si toate celelalte ingrediente nu contin gluten. Garantam calitatea controlata fara gluten prin analize extinse în laboratorul nostru de fabrica. Pentru cheesecake-ul bio, pe lânga amestec, sunt necesare doar quark, oua, unt si suc de lamâie. Alternativ, tortul bio prajitura poate fi preparata si vegan cu iaurt de soia si margarina. Pentru tortul de brânza organic folosim ovaz, care este cultivat în conditii fara gluten. Ovazul bio fara gluten nu este un soi special, ci ovazul care este pastrat fara contaminare cu materii prime care contin gluten. General Fara utilizarea organismelor modificate genetic sau a materiilor prime modificate genetic, fara utilizarea conservantilor si a aditivilor. Analiza reziduurilor aditivilor individuali. Alte note: Fara OMG, fara aroma, fara coloranti sintetici, fara conservare sintetica, fara zahar alb, pur vegetal.
Indulcire: Zahar crud de trestie Origine si calitate Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tari Produs organic: da Ponderea ingredientelor organice: 100% organic Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE Organismul de inspectie organica: DE-ÖKO-007 Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 834/2007 Alte criterii de calitate si etichete: societatea vegana, ureche fara gluten a DZG
Cantitate: 485 g.
Brand: BauckHof
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.