OFERTA PRODUSE

Keto Mix Universal by Cristina Ionita Fit Food - No Sugar, 400 g

Producator: No Sugar

Sectiune: Produse Naturiste

Categorie: Alimentare

Subcategorie: Fara zahar

Cod produs: 733103

Id oferta: 732814

Disponibilitate: In Stoc

Timp de livrare: Maxim 5 zile

Vandut de: Esteto.ro

Pret: 52 Lei

Transport Gratuit
pentru comenzi peste 500 Lei
Garantia Calitatii
factura si declaratie conformitate
Cost Transport: 20 Lei
la comenzi mai mici de 500 Lei
Banii Inapoi Garantat
drept de retur in 14 zile

Descrierea produsului:

Keto Mix Universal by Cristina Ionita Fit Food - No Sugar, 400 g: keto mix universal este produs low carb, nu contine zahar adaugat si se potriveste in dieta Ketogenica, dieta low carb si dieta diabeticului insa fara a se limita la acestea. Recomandari pentru utilizare: aluaturi pentru placinte, pentru gogosi, biscuiti sau paste fainoase.

Ingrediente: fibre de bambus, faina de psyllium, faina de konjac. Poate contine urme de: soia, nuci, alune, lapte, oua, gluten.

Mod de utilizare:
Reteta Prajitura keto Greta Garbo – foi keto cu nuca, dulceata si ciocolata
Ingrediente foi: 150 g Keto Mix Universal; 50 g indulcitor; 4 oua; 7 g bicarbonat de amoniu; 250 g; unt 82%; esenta de vanilie/lamaie/rom.
Umplutura: 400 g dovleac calit; 100 g ciocolata neagra 85%; 150 g gem de capsune fara zahar; 100 g nuca.
Mod de preparare: se topeste untul, se pune in robot impreuna cu ouale, indulcitorul si arome. Se adauga bicarbonatul si ketomixul treptat si se lasa robotul sa framante aluatul aproximativ 1 minut. Se imparte aluatul de prajitura keto in 4 bile egale, pe care le intindem in foi de copt subtiri, aproximativ 1-2 mm grosime. Se coc foile circa 12 minute la 180°.
In timp ce foile de prajitura keto Greta Garbo se racesc, se coc 100 grame nuca si se macina grosier. Se aseaza prima foaie pe blatul de lucru, se unge cu dovleac calit, se presara nuca si se aseaza a doua foaie deasupra. Aceasta se unge cu gem de capsune fara zahar si, de asemenea, se presara nuca. Se aseaza a treia foaie unsa cu dovleac calit, se pune restul de nuca si se pune foaia finala.
Intr-un ibric cu fund dublu se topeste ciocolata cu 50 ml apa. Optional, se poate adauga si indulcitor. Ciocolata astfel topita se intinde pe ultima foaie si se lasa prajitura la temperatura camerei pana se stabilizeaza glazura.A se pastra la loc uscat si racoros.

Cantitate: 400 g.

Particularitati: Fara zahar, Natural.

Brand: No Sugar

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria Alimentare care te-ar putea interesa:




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.