OFERTA PRODUSE

Praf de Budinca cu Gust de Ciocolata NoCarb - No Sugar, 50 g

Producator: No Sugar

Sectiune: Produse Naturiste

Categorie: Alimentare

Subcategorie: Fara zahar

Cod produs: 733035

Id oferta: 732746

Disponibilitate: In Stoc

Timp de livrare: Maxim 5 zile

Vandut de: Esteto.ro

Pret: 14 Lei

Transport Gratuit
pentru comenzi peste 500 Lei
Garantia Calitatii
factura si declaratie conformitate
Cost Transport: 20 Lei
la comenzi mai mici de 500 Lei
Banii Inapoi Garantat
drept de retur in 14 zile

Descrierea produsului:

Praf de Budinca cu Gust de Ciocolata NoCarb - No Sugar, 50 g: praf de budinca cu gust de ciocolata cu o valoare energetica si continut de carbohidrati scazut, fara gluten si fara zahar. Reprezinta o idee pentru desert rapid si nemaipomenit.

Ingrediente: praf de cacao 22% grasime, indulcitor: eritritol, stevia, agent de ingrosare: faina de konjac, guma tara. Nu contine indulcitori, conservanti si arome artificiale, gluten, soia.

Mod de utilizare: se pune continutul plicului intr-o cratita peste care se adauga treptat 500 ml de lichid. Compozitia obtinuta se fierbe pana da in clocot, amestecand continuu. Se fierbe 3-5 minute la temperatura moderata, dupa care budinca se toarna in cupe clatite cu apa rece.

Cantitate: 50 g.

Particularitati: Fara gluten, Fara zahar.

Brand: No Sugar

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria Alimentare care te-ar putea interesa:




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.